سرنا 2 رونمايي شد

در این بخش می توانید ، مطالب خواندنی خود را ارسال کنید.

مديران انجمن: majid, modir

سرنا 2 رونمايي شد

پستتوسط mitra » جمعه تير ماه 17, 1389 12:50 am

نخستين روبات انسان نماي ايراني با نام سرنا 2 امروز در حاشيه برگزاري همايش گراميداشت روز صنعت و معدن در سالن اجلاس سران در تهران و با حضور دکتر احمدي نژاد رونمايي شد.

اين روبات پس از چندين ماه تلاش مستمر متخصصين ايراني با استفاده از آخرين فناوري‌هاي روز روباتيک در اندازه و وزن مشابه انسان طراحي و ساخته شده است.

سرنا 2 مي تواند همانند يک انسان اما با سرعتي آهسته تر و با ترکيبي از حرکات دست، سر و پا گام بردارد.

قد اين روبات انسان نماي ايراني 145 سانتي متر و وزن آن 45 کيلوگرم است و دوربين، ميکروفن و اسپيکر از جمله تجهيزات جانبي آن است.

گروه مرکز وسايل نقليه پيشرفته دانشگاه تهران هم اکنون مراحل اوليه توسعه بينايي و صدا، ارتقاي سطح هوشمندي، تقليد رفتارهاي انساني و افزايش سرعت گام برداشتن اين روبات انسان نما را آغاز کرده است که پس از تکميل در نسلهاي بعدي سرنا ارائه خواهد شد.

گروه سرنا با بيش از 20 نفر از کارشناسان و مهندسان زبده روباتيک در بخشهاي طراحي، ساخت، نرم افزار، کنترل و بهينه سازي در يک سال گذشته به صورت شبانه روزي مشغول فعاليت بوده است.

سرنا 2 محصول بيش از 10 هزار نفر ساعت کار فشرده است.

واحد مرکزی خبر
mitra
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
 
پست ها : 78
تاريخ عضويت: شنبه تير ماه 15, 1386 6:30 am
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

بازگشت به مطالب خواندنی شما

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

cron